







Plastry wegańskie z kurkami
- źródło białka
- źródło błonnika
Zmieniamy wygląd naszych opakowań,
ale w środku nadal znajdziesz swoje ulubione smaki!


Zmieniamy wygląd naszych opakowań,
ale w środku nadal znajdziesz swoje ulubione smaki!




Plastry wegańskie z dodatkiem kurek to roślinna alternatywa dla tradycyjnej wędliny. Powstały z myślą o wszystkich miłośnikach zielonej kuchni: weganach, wegetarianach i fleksitarianach. Smak plastrów zaspokoi nawet najbardziej wymagających konsumentów. To doskonały dodatek do kanapek i sałatek. Plastry świetnie sprawdzą się również jako baza nadziewanych serem lub majonezem roladek.
Dostępność
Produkt jest dostępny w sieci sklepów:
- Lidl




Składniki
Woda, olej rzepakowy, kurki z zalewy (woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy E300) - 4%, białko sojowe, błonnik cytrusowy, sól, skrobia modyfikowana, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), cukier, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy E621, koncentrat z rzodkwi, stabilizatory: guma ksantanowa E415, konjac E425, karagen E407, chlorek potasu E508, glukoza, łupiny nasion babki jajowatej, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy E300, ekstrakty przypraw, ekstrakt papryki.
Możliwa obecność:


