







Pasta wegańska z białej fasoli z papryką
- bez konserwantów
- źródło białka roślinnego
- 100% naturalnych składników
- produkt bezglutenowy
Zmieniamy wygląd naszych opakowań,
ale w środku nadal znajdziesz swoje ulubione smaki!


Zmieniamy wygląd naszych opakowań,
ale w środku nadal znajdziesz swoje ulubione smaki!




Pasta z białej fasoli z dodatkiem suszonej papryki, która nadaje jej charakterystyczny, aromatyczny posmak, idealnie sprawdza się w roli dodatku do pieczywa lub nadzienia do wytrawnych naleśników czy tortilli. Pasta bezglutenowa wyprodukowana w 100% z naturalnych składników.
Dostępność
Produkt jest dostępny w sieci sklepów:
- Selgros
- Kaufland
- Sklepy Firmowe Sokołów/Gzella
- Centra Dystrybucji Sokołów

Przepisy z tym produktem



Składniki
Fasola konserwowa 82 % (fasola biała, woda, sól), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, cebula, papryka suszona 2 % (w tym: papryka czerwona, papryka jalapeno), sól, przyprawy, naturalny aromat.
Możliwa obecność:


