![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary.png)
![Suszony pomidor](/img/min/decorators/dried-tomato-2.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary-2.png)
![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Bazylia](/img/min/decorators/basil-2.png)
Kanapka z pastą z cukinii z grillowanymi pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą, czosnkiem i ziołami
![Sokolow-przepisy30040_s_pasta.jpg](/_cache/recipesFull/600-600/crop/Sokolow-przepisy30040_s_pasta.jpg)
![Marchewka](/img/min/decorators/carrot.png)
![Marchewka](/img/min/decorators/paprika.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
SKŁADNIKI
- 1 opakowanie Vege pasty z cukinii z suszonymi pomidorami Z Gruntu Dobre
- 4 kromki ulubionego pieczywa
- 200 g pomidorków koktajlowych
- 1 mała czerwona cebula
- 1 ząbek czosnku
- 2 gałązki tymianku
- ulubione kiełki
- oliwa
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Kromki chleba posmaruj oliwą i opiecz na grillu.
Na patelni usmaż krótko pomidorki z cebulą pokrojoną w piórka i posiekanym czosnkiem.
Pod koniec smażenia dodaj listki tymianku.
Posmaruj pastą opieczone kromki, nałóż po porcji pomidorków z cebulą, posyp kiełkami i podawaj.