![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary.png)
![Suszony pomidor](/img/min/decorators/dried-tomato-2.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary-2.png)
![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Bazylia](/img/min/decorators/basil-2.png)
Tortille z pastą warzywną z ciecierzycy
![tortilla-kwadrat.jpg](/_cache/recipesFull/600-600/crop/tortilla-kwadrat.jpg)
![Marchewka](/img/min/decorators/carrot.png)
![Marchewka](/img/min/decorators/paprika.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
SKŁADNIKI
-
1 opakowanie Vege pasty warzywnej z ciecierzycą Z Gruntu Dobre
-
4 pszenne lub kukurydziane tortille
-
garść kolorowych pomidorków koktajlowych
-
1 mała czerwona cebula
-
garść ulubionych kiełków
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Tortille podgrzej na suchej patelni przez 1-2 minuty z obu stron.
Pomidorki umyj i przekrój na połówki, cebulę obierz i pokrój w piórka.
Ciepłe tortille posmaruj pastą z ciecierzycy, posyp pomidorkami, cebulą i kiełkami i zwiń.
Tortille świetnie sprawdzą się jako drugie śniadanie lub przekąska na wycieczkę.