![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary.png)
![Suszony pomidor](/img/min/decorators/dried-tomato-2.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary-2.png)
![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Bazylia](/img/min/decorators/basil-2.png)
Warzywny wrap z hummusem
![Sokolow-przepisy30100_s_hummus.jpg](/_cache/recipesFull/600-600/crop/Sokolow-przepisy30100_s_hummus.jpg)
![Marchewka](/img/min/decorators/carrot.png)
![Marchewka](/img/min/decorators/paprika.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
SKŁADNIKI
- 1 opakowanie Hummusu Z Gruntu Dobre
-
4 tortille
-
1/2 ogórka
-
1 sałata rzymska baby
-
kilka pomidorków koktajlowych
-
1/4 małej czerwonej kapusty
-
1 żółta papryka
-
1 marchewka
-
sos sriracha (opcjonalnie)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wszystkie warzywa pokrój w słupki.
Kapustę poszatkuj.
Tortille posmaruj hummusem, ułóż słupki warzyw, kapustę, dodaj liście sałaty i skrop ostrym sosem.
Zawijaj jak burito, przekrój na pół i podawaj.