![Pieprz](/img/min/decorators/pepper.png)
![Pomidory](/img/min/decorators/tomatoes.png)
![Ciecierzyca](/img/min/decorators/plate.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olive.png)
![Bazylia](/img/min/decorators/basil.png)
![Pomidorek](/img/min/decorators/tomato.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary-2.png)
Kiełbaski wegańskie z soczewicą i szpinakiem
- źródło białka
- źródło błonnika
- produkt bezglutenowy
- bez dodatku konserwantów
![Liść](/img/min/decorators/leaf.png)
![Oliwki](/img/min/decorators/olives.png)
![Suszony pomidor](/img/min/decorators/dried-tomato.png)
![Grzyby](/img/min/decorators/mushrooms.png)
Wyśmienite kiełbaski warzywne z dodatkiem czerwonej soczewicy, marchwi i szpinaku. Sycące, bezglutenowe kiełbaski, ze strannnie dobraną kompozycją przypraw zachwycą każdego. Polecane do smażenia, grillowania, pieczenia.
Forma pakowania: 220 g.
![Bez-nazwy-1.jpg](/_cache/products/615-430/crop/Bez-nazwy-1.jpg)
Przepisy z tym produktem
![Fasolka](/img/min/decorators/bean.png)
![Ciecierzyca](/img/min/decorators/chickpea-2.png)
![Suszony pomidor](/img/min/decorators/dried-tomato-2.png)
Składniki
Składniki: woda, białko grochowe, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy 15%, stabilizatory: karagen, metyloceluloza, marchew 7%, szpinak 6%, przecier pomidorowy, soczewica 5%, guma konjac; skrobia grochowa, sól, aromaty, błonnik pszenny
bezglutenowy, wzmaczniacz smaku: glutaminian monosodowy ekstrakty przypraw, hydrolizatbiałka roślinnego (z kukurydzy i słonecznika), ekstrakt drożdżowy, koncentrat buraka czerwonego, ekstrakty przypraw, glukoza.
Możliwa obecność:
![Marchewka](/img/min/decorators/carrot.png)
![Rozmaryn](/img/min/decorators/rosemary-2.png)
![Bazylia](/img/min/decorators/basil-2.png)